štvrtok 31. mája 2012

Priviezli sme si domov poklad

Dnes máááám obrovskú radosť. Priviezli sme si domov z nemocnice našu Emku, ktorej vyberali z telíčka "komôrku" (malý port, napojený na žilku, cez ktorý dostávala liečbu,či jej bola braná krvička) a tým sa posúvame z každo-mesačných kontrol na kontrolu raz za 2 mesiace. Nie, že by som Bratislavu nemala rada, ale rada ju budem navštevovať za iných okolností:-)
Všetky kontrolné vyšetrenia dopadli dobre, a ja verím, že DOBRE UŽ  ZOSTANE  NAVŽDY a všetko zlé,čo sme prežili je už za nami....a čaká nás len radosť, smiech a krásny "zdravý" život.
Teším sa, chce sa mi spievať, tancovať, oslavovať........musím sa proste s Vami podeliť o túto veľkú radosť:-)

2 komentáre:

  1. Milá Helenka, ja Ti z celého srdca prajem, aby tvoje priania boli vypočuté a mali ste pred sebou už iba radosť....veď mať choré dieťa, to je to najhoršie, čo môže človeka postretnúť.....u nás boli tiež posledné dva roky ťažké, síce trochu inak ako u vás, ale aj tak viem o čom píšeš....Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Drahá švagrinka, pekne si to napísala, až mi slzy vybehli a nesmierne sa teším s vami. Lubim emičku a vidiet ju ako plače kvôli tomu že BOLA chorá už nikdy nechcem zažiť. A velký obdiv a poklona v neposlednom rade aj tebe - ja by som to asi nezvládla tak bravurne.

    krška Katka

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...