utorok 22. januára 2013

Každý každému kúsok...

...alebo: ako obdarovať a byť obdarovaný...
         ...alebo: jedna krásna akcia báb, ktoré milujú šitie:-)

Akciu organizujú "marínky", ktoré sa poznajú od našej Bellet, od čias, keď začal vychádzať prvý časopis Marína....časopis nahradil iný, iné projekty, ale priateľstvá zostali, pretože sme s Ivankou (Bellet) stále.
Do "vianočného šitia" som sa tentokrát zapojila tiež. Síce s malou dušičkou, ale na konci šťastná, že som do toho išla a kúsok mojej tvorby mohol ísť ku 8 virtuálnym kamarátkam do Čiech. Presne tak, v našej skupinke nás bolo 9 a úlohou bolo, ušiť pre každú jeden štvroček s "vianočnou tématikou"....či už domček, stromček, anjelik, zvonček.....kto má čo rád.

Tieto štvorčeky boli ušité mnou a poslané ďalej pre  Carolyne, Mischel, Martinku, Kaluzku, Da-mu, Boruvku, Ivanku, Miru a Matydu:-)
Nemám spoločnú fotku, tak sú trošku rozkúskované.




A nádherné bločky som dostala aj ja...nemohla som sa na ne vynadívať, keď prišli...vyfotiť som ich ani nestihla, pretože som ich hneď chcela použiť na ušitie obrusov. A keďže tento rok, bola náš stromček strieborno-biely, aj obrusy sa zladili do týchto farieb. Z bločku od Mischel som ušila vankúšik.





Obrusy aj vankúšik mi robia veľkú radosť, znamenajú pre mňa oveľa viac ako kúpený obrus v obchode...a čo ma teší, že nielen pre mňa, pretože, keď Maťko kvapol na obrus, ocko ho hneď vyhrešil, aby dával pozor........:-))

3 komentáre:

  1. Helenko krásné bločky ti holky poslaly, budeš mít krásnou vzpomínku:-))
    Spustily jsme s holkama další výměnnou akci, můžeš se přidat:-)
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeej Heli, ten napad s vymienanim blockov je krasny. Velmi krasne veci!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. SUPER, MOC CHVÁLÍM.
    HEZKÝ VEČER PŘEJI.
    BOHDA

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...