sobota 12. januára 2013

"Výlet" do nemocnice...

Veru tak, pravidelné kontroly Emky na "kramároch" nazývam výletom. Aj keď po všetkom, čo prežila, sa jej vždy snažím vysvetliť čo ju u lekára čaká, jednoducho na jej otázku: "budú ma pichať?" - jej nedokážem klamať. Preto viem, že niektoré veci netreba riešiť vopred, ale stačí ju postaviť pred hotovú vec. A tak som ju ráno budila s tým, že ide "na výlet". Tentokrát bola aj hospitalizovaná, nakoľko ju čakalo CT vyšetrenie v narkóze. V nemocnici bola s babinkou, mojou zlatou mamičkou, ktorej moc ďakujem, pretože ja momentálne od Elenky odísť nemôžem.
Čo Vám budem hovoriť, moje myšlienky sa stále krútili okolo Emky, aj keď som vedela, že prvé "pichania" má za sebou a vlastne prvý deň mohla skoro celý stráviť v herni s hračkami. A tak som si čas skrátila "uprataním vianoc"...Eli mi takto pomáhala a krásne nám pritom svietilo slniečko:


Pre Emku sme išli na druhý deň a keďže prepustiť ju mali až okolo obeda, cestu do Bratislavy sme si spríjemnili návštevou v IKEA......teda ja si to nemôžem nechať ujsť a aj keď som sa najskôr krotila, nemohla som odolať, červená farba to tentokrát istila :-).


Sviečky boli aj modré, hnedé....ale tá červená tak žiarila:-).....k tomu som si vzala hneď aj podnos a už len nadekorovala mušličky. Dalo by sa skombinovať s kávovými zrnkami, či kamienkami, ale viete ako....kávové zrnká a Emka...ona by mi na ne určite chodila. Objavila som tiež krásne utierky, ktoré poslúžia možno na niečo úplne iné:-).....(priznávam, možno ich použijem na ušitie vankúšikov) a ešte krásne červené papierové košíčky na muffinky alebo guľky.

A takto nám už sviečky pekne rozvoniavajú hneď pri vchode.


A najdôležitejšia vec: Výsledky sú v poriadku!!!!!!!!! Takže ďalší "výlet" bude v marci, len s "pichaním".

Krásny dník♥


2 komentáre:

  1. Helka moja, takze ste mali dalsiu kontrolu. Vdaka Bohu, ze je vsetko v poriadku. Ja by som Ikeu urcite tiez neobisla :o) Krasne veci si si nakupila. Elenka sa ti uz takto plazi? Mate krasne hracky aj hraciu deku. Myslim na vas dievcence, drzte sa!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem Zuzka, z výsledkov mám radooooosť:-). Eli už je rada v tejto polohe, donedávna sa jej vôbec nepáčila, teraz sa aj zahrá, potočí sa sa do všetkých strán a cúva:-)....čiže smer vpred ešte neobjavila:-).
    Držkaj sa aj ty, napíšem.....

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...