piatok 26. apríla 2013

Aprílové šitíčko

V poslednej dobe nejak nestíham vkladať fotky na blog (ktovie prečo?:-)), preto dnes dávam trošku väčšiu nádielku, z každého rožka troška:-)
Začnem mojou prvotinkou, a to PASTELKOVNÍKOM. Prvotná inšpirácia bola u Gabiky,
http://myway-hobby.blogspot.sk/2013/01/pastelkovnicek.html  , kde som prvýkrát pastelkovníčky zbadala, ale aj u Janky , http://cingrlata.blogspot.sk/2012/11/a-zase-ty-pastelkovniky.html......takže, keď mal narodeniny Emkin kamarát Martinko, bola to proste jedinečná príležitosť. Maťko rád kreslí a verím, že pastelkovníček využije.
A ja viem, že nebude posledný, že ešte nejaké ušijem.




Pokračujem v anjelkách k 30-tym narodeninám....jednoducho, takto pekne sa obdarovali 3 kamarátky, tak, aby o tom ani jedna nevedela, postupne objednávali anjelky, ktoré im urobili veľkú radosť.
A mne to je veľmi sympatické, priateľstvo si treba naozaj ceniť a toto sú naozaj "najlepšie kamarátky", ktoré majú úplne moje sympatie:-)








A nakoniec dnes v noci došité kozmetické taštičky. Mala som voľnú ruku na farby, len jedna mala byť v hnedých tónoch, tak dúfam, že sa novým majiteľkám budú páčiť a hlavne dobre nosiť......ale už som dostala info, že taštičky boli hneď "zabehnuté do života"...veď tak to má byť:-)





Prajem Vám krásne slniečkové dni, nech Vás slniečko hreje aj pri srdiečku ♥
Hela

8 komentárov:

  1. pekne veľa si toho našila v apríli, krásne sú tildy, pastelkovníčky i taštičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem Martuška, len by som tak rada ušila nejaké vecičky do domčeka, ale to stáááále odkladám, tak som sama zvedavá, kedy zas urobím radosť trošku sebe:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné andělky, pastelkovník moc pěkný a velkovýroba taštiček je parádní:-))
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Heli, no ty si šikovnica, máš doma dve kočky a stihla si toho taaaak veľa. Pastelkovník je úplne perfektný, škoda, že môj Viktorko nemá kreslenie medzi svojimi koníčkami, tak ho nemám komu ušiť (ale zas ani nemám kedy) a anjelky aj taštičky sú krásne a neviem ako si toho toľko stihla.
    Krásny víkend moja.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Zuzka, ono sa mi to tak nejak "nakopilo":-).....takže v noci, keď babuľky zaspia, sadám k stroju. Ani moja Emka zatiaľ neobľubuje kreslenie, čo mi je ľúto...stále jej kupujem pastelky, farby na sklo, plastelíny, prstové farby....motivácie z mojej strany veľké, ale jej výdrž pri tom zatiaľ nízka:-)...snáď neskôr, stále sa utešujem, že ju to možno "chytí":-)
      Krásny deň aj Vám, pa,pa

      Odstrániť
  5. Heli, ani sa nečudujem, že si nestíhala vkladať fotky - toľko krásneho tvorenia!!!! Tildu som šila malej neterke a pastelkovník možno tiež raz vyskúšam. Jedna taštička by sa mi veru hodila do kabelky. Heli mala si strih, alebo si šila z hlavy?
    Pa Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Janka, taštičku som šila podľa časopisu Marína.
    Krásny dník, pa,pa

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...